Big news: The Olympics in LondonI am so excited to finally being able to tell you that I am teaming up with Coca Cola, more specifically Glaceau Vitamin Water for the 2012 Olympics in London! I got an email about a month ago and now everything is official and booked! I am going to London between the 3-5th August, staying at The Langham. I will be reporting from 2 finals in the Olympics, that feels incredible, such an honor! I will also attend a couple of Coca Cola events. I am so excited, can’t wait until the 3rd!

Äntligen kan jag berätta för er vad det är för uppdrag som för mig till London i Augusti! Jag har fått uppdrag utav Coca Cola, mer specifikt med Glaceau Vitamin Water. De är en utav huvudsponsorerna för de Olympiska Spelen i London som sätter igång i Augusti och de skickar över mig till London för att rapportera från 2 OS finaler samt 2 Coca Cola events, jag känner mig så hedrad! Att få uppleva OS och rapportera från det, ett minne för livet! Jag kommer befinna mig i London mellan den 3-5 Augusti och bo på The Langham. Kan knappt bärga mig!

14 kommentarer
 • tänkte att du åkte innan den 3 augusti =)

  Milli 2012-07-17 14:32:51
  Svara
  • I love your blog. It's very inspirational :-)

   purechoices 2012-07-17 10:46:46
   Svara
   • @ Paula: tack fina du! :)

    2012-07-17 00:12:17
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.