Brands I love: TibiBrands I love: Amy Smilovic is the designer behind the New York based brand Tibi. A brand that focuses on a clean siluette but they are not afraid to play with colors and patterns. I have had my eyes on their pieces with the cheetah pattern for a while now, I think it is so fun and chic! I can’t wait to show you the blazer on, I actually snapped some photos of it yesterday when it arrived, stay tuned!

Brands I love: Amy Smilovic är skaparen och designern bakom det New York baserade märket Tibi. Ett märke som fokuserar på en ren siluett men leker alltid med färg samt mönster. Jag har spanat på deras plagg med just detta cheetah mönster en längre period och nu på Rean slog jag äntligen till! Den anlände igår och jag kunde bara inte vänta att bära den så vi fotade lite med kavajen igår också, visar resultatet snart!

6 kommentarer
 • @ Vivi: Kolla inlägget ovanför detta, där står allt :D

  2012-07-13 17:10:02
  Svara
  • Kavajen är ju "to die for"! How much?

   Vivi 2012-07-13 16:59:05 mypastyourblast.com
   Svara
   • djuriskt snygg höhö:)

    håkis 2012-07-13 09:56:58
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.