Diskussion: Överkonsumtion, enligt vem?Först och främst så vill jag tacka alla mina underbara lojala  läsare för att ni kikar in här på blogger varje dag! Ni skapar en sådan positiv miljö här på bloggen som inspirerar mig något otroligt till att fortsätta, något jag verkligen uppskattar! Det jag märker är att när andra bloggar länkar in till mig så tillkommer det läsare som inte läser i vanliga fall, några av dessa personer är negativa samt skeptiska till att jag lägger stor fokus på att jobba med kvalitet. Detta är inget människor reagerar på i exempelvis Paris, London eller Milano, det uppmuntras snarare.

Jag köper mycket hellre kvalitetsplagg skapade i Frankrike eller Italien än plagg från en kedja som kör massproduktion i Kina. Att jag har vuxit upp i bland annat Italien samt Frankrike har absolut påverkat min syn på mode, kvalitet går före allt. Jag är precis likadan när det kommer till mat, jag köper enbart ekologiska, närodlade varor, absolut, det kostar men jag tycker det är viktigt samt värt det. Detta är hur jag är som person och jag kommer inte ändras på denna punkt.

Jag jobbar med mode, varje säsong kommer det in nya kollektioner som jag jobbar med. Det är det dessa personer inte verkar förstå. Det ni läser är min personliga modetidning online, givetvis visar jag er nytt spännande mode varje säsong. Detta är inte överkonsumtion, jag är otroligt kräsen med allt jag köper. Om ni älskar italienskt, franskt samt internationellt mode, då är detta bloggen för er! Jag vill fortsätta ha den underbara stämning som råder här inne så ni som inte uppskattar detta; det finns plenty of fish in the sea!

138 kommentarer
 • jorden går under, och du fortsätter shoppa.

  sofia 2013-02-02 18:12:59
  Svara
  • Men kritiken handlar inte om hur dyra kläder du köper, det handlar om att du köper så mycket! Det är väl jättebra att du väljer att prioritera kvalitet osv, men du konsumerar ändå sjukt mycket. Sedan spelar det inte så stor roll om du köper jeans som kostar 500 eller 5000, det handlar om HUR MYCKET du köper.

   julia 2012-07-09 00:56:23
   Svara
   • Är så trött på folk som klagar på att man köper dyra kläder o.s.v men det är väl ändå upp till var och en att välja vad man vill spendera sina pengar på, vi lever i ett fritt land! Andra kanske har dyra fritidsintressen som där man bränner X antal tusen kronor varje månad så fattar inte när man klagar på folk som köper kläder. Det är väl samma sak? Tack för en inspirerande blogg<3 keep up with the good work

    Daniela 2012-07-05 19:07:08
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.