Featured on Little Plastic HorsesI was so thrilled when I got an email that the blog Little Plastic Horses had done a feature on my style! I love her blog, it is full of inspiration and great editorials. I feel so honored, it is so crazy as she has one of the most popular blogs worldwide! Thank you so much!

Jag blev så exalterad när jag fick ett email om att den amerikanska bloggen Little Plastic Horses hade gjort en feature om min stil! Jag älskar hennes blogg, det är full av härlig inspiration och massa färgsprakande editorials! Jag känner mig super hedrad att hon uppmärksammar min stil! Hennes blogg är en av världens mest besökta, helt otroligt!

2 kommentarer
 • Oj låter roligt :)
  På tal om horses, hur går det med pållarna , skulle du inte börja rida igen??

  Kram

  Veronica 2012-07-17 18:32:07
  Svara
  • Åh vad roligt, grattis! Yey :)

   Kram, Carin

   Carin (Paris in Four Months) 2012-07-15 16:39:43 www.parisinfourmonths.com
   Svara
   Visa alla kommentarer

   Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.