Great spot for summer: Berns
Berns Asiatiska is one of the best asian restaurants in my opinion in Stockholm located in Berzelii Park. I can’t get enough of their garlic-fried french beans with deep-fried oyster mushrooms and their deep-fried vegetarian springrolls with sweet chili sauce. Their outdoor seating is a perfect place to sit and enjoy a cooling lemonade in the summer heat!

Berns Asiatiska är en personlig favorit när det kommer till riktigt god asiatisk mat. Älskar deras vitlöksfrästa haricots verts med friterad ostronskivling samt deras friterade vegetariska vårrullar med sweet chili! Deras uteservering är verkligen perfekt att sitta och dricka en uppfriskande lemonad i sommarvärmen med utsikt över Berzelii Park som är helt underbart mysig!

12 kommentarer
 • @ Helena: Har samhället printat in det i ditt huvud? Att det korrekta är att vara löneslav mellan 9-5 på ett kontor? Det finns inget annat sätt att leva i din värld?

  Jag är 23 och har jobbat för Aftonbladet, IKEA, Sony Ericsson och nu Coca Cola next! Jag startade mitt första företag som 21, mitt AB som 22 åring. Designade min första smyckeskollektion som 22 åring som nu säljs runt om i Europa samt USA.

  Så jag slösar bort mitt liv säger du? Nej, jag LEVER mitt liv. I am in charge!

  2012-07-30 19:03:08
  Svara
  • Varför jobbar och pluggar du inte? Du gör ingeting, bara shoppar, och kastar bort dit liv.

   Helena 2012-07-30 18:50:15
   Svara
   • Varför bloggar du inte lika ofta längre?

    m 2012-07-30 15:06:56
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.