Last week’s looksHere are my looks from last week, a lot of new shoes in action which is fun! I love my new purple ballerina from By Malina, I am thinking about getting them in a another color too, they are that great! Another great thing is that a lowered all the prices on my bloppis and added new things to it!

Här har ni några av mina looks från förra veckan. Många nya skor användes vilket alltid är roligt, variation förnöjer! Ett par nya favoriter är mina lila från By Malina, funderar på att införskaffa dom i en ny färg, så underbara är dom! På tal om nytt så har jag uppdaterat min bloppis samt sänkt priset på det som finns kvar!

6 kommentarer
 • Det var inte mycket som var uppdaterat på bloppisen..

  Amanda 2012-07-31 16:50:48
  Svara
  • Hej!

   Jag tittar in här ibland och inspireras av vackra bilder.
   Kan säga att jag DOG när jag första gången såg din otroligt fina Prada väska. Så vansinnigt fin modell!
   Så jag åkte till London och köpte två exemplar, en svart och en orange.
   Och nu vill jag bara tacka dig för att du fick upp mina ögonen för den.

   Åsa 2012-07-31 14:27:41
   Svara
   • @ Annayellowbanana: Tack! :)

    2012-07-31 13:10:42
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.