Lemonade in the sunCarin and I went to Saturnus to share a bottle of Lemonade in the sun after a stroll in the city yesterday! Lemonade truly is the best quencher there is! And this organic elderflower lemonade  from Belvoir was one of the most delicious I have ever had!

Carin och jag strosade iväg till Saturnus igår för en härlig törstsläckare efter en promenad på stan igår. Lemonad är verkligen den perfekta drycken när man vill släcka törsten en varm dag! Vi beställde in en flaska ekologisk fläderlemonad från Belvoir och den var helt underbar!

3 kommentarer
 • Looove your look! :)

  annayellowbanana 2012-07-23 19:18:05
  Svara
  • @ tessan: Verkligen! :D

   2012-07-23 12:35:49
   Svara
   • Visst är den fantastisk (Belvoir)! :) Ha en mysig eftermiddag.

    Tessan 2012-07-23 12:28:09
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.