My favourite spot: Villa GodthemThis is my absolute favourite spot in Stockholm, Villa Godthem located on Djurgården next to the water. Villa Godthem is run by Melker Andersson, he must have one of the most creative minds ever when it comes to food. You can eat lunch there, dinner or just have a cup of tea in their beautiful garden with a yummy bite like we did yesterday from Cafe Godthem.  Pure deliciousness!

Mitt absoluta favoritställe i Stockholm är utan tvekan Villa Godthem på Djurgården. Restaurangen ägs av Melker Andersson som utan tvekan måste ha ett av de mest kreativa sinnena när det kommer till mat! Man kan äta både lunch och middag där, utöver det kan du ta en underbart god fika i deras ljuvliga trädgård som vi gjorde igår. Underbar miljö att sitta och prata i och njuta av omgivningen och all deliciousness framför sig!

0 kommentarer

Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.