Neon accessoriesThere is such a great selection of fun neon accessories out in stores right now. One of my favourites is Patrizia Pepe’s precious fly collection, I bought this bracelet and brosch while being in Milan. Patrizia Pepe does such fun, colorful clothing, I love her designs!

Det finns ett sådant otroligt bra utbud på roliga neon accessoarer ute i butikerna. En av mina favoriter är en kollektion från Patrizia Pepe som heter the precious fly collection, köpte ett armband samt en brosch medan jag var i Milano. Älskar hennes kollektioner, alltid lekfulla och härligt mycket färg!

3 kommentarer
 • Men kan du inte börja moderera (heter det så på svenska??) kommentarerna? Dvs godkänna dem innan de publiceras och göra klart att du inte godkänner ohyfsade kommentarer. Kenza & co gör't!

  Malin 2012-07-09 21:10:27
  Svara
  • @ Linn: Tack för ditt fina beröm, det värmer! :D Jo jag vet, det vore ju det ultimata så ni kan känna efter om det är något ni kan köpa. Det enda är att jag inte orkar ta emot kommentarer som då kommer komma om att jag enbart skriver ut summan för att skryta då det är det sista jag vill.

   2012-07-09 18:33:48
   Svara
   • älskar din blogg! ibland vore de kul om du berätta vad allt kosta också.. känns inte som att det är din stil att skriva ut de men de kan vara äldigt intressant faktiskt. hehe.

    Linn 2012-07-09 18:24:00
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.