New in: By Malina ballerina
New in: I love the swedish designer Malin Andren, she is the creater behind the brand By Malina. I love her as she isn’t afraid to use color and patterns. As I am the biggest fan of ballerina flats and my favourite colors are purple and orange  it was time for me to get a pair of purple ballerina flats! Great color for fall too!

New in: Jag älskar den svenska designern Malin Andren, hon är skaparen bakom märket By Malina som jag älskar. Hon liksom jag är helt head over heels för färg och mönster och allt är så feminint och chict. Ni vet hur jag älskar mina ballerinas och en av mina favoritfärger är lila så det var hög tid för mig att införskaffa ett par lila ballerinaskor! Perfekt färg för höst för den delen!

4 kommentarer
 • Hej Malin! Tänkte beställa en tweed på shopbop.com som ligger på 2400:- vad tror du tullen+frakt går på då? Vet du vart man annars kan köpa dina rosa By Zoe Malina jacket? :) Den är så fin! Ha det fint!!

  Marie 2012-07-25 16:21:03
  Svara
  • Hej! Du har tidigare skrivit om att du inte gillar plagg från te.x. H&M osv. att du provar gå in ibland men inte tycker att deras "kvallité" är något att hurra för. (Jag håller med dig helt). Missoni är ett märke som du fullkomligt älskar. Dem lanserar en kollektion i samarbete med Lindex nu i September. Så min fråga är - Kommer du hitta något intressant från den kollektionen och köpa det/dem plaggen tror du? Tack för en inspirerande blogg!!

   Tina 2012-07-25 16:11:52
   Svara
   • Hej Malin,
    Vet du om det finns något butik i Sthlm som säljer tibi och den turkosa klänningen nedan? Du är alltid lika fin! Kram

    jenny 2012-07-25 14:41:43
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.