New in: Rochas clutch
New in: Rochas make some amazing handbags! I have had my eyes on this clutch for quite some time now and when I found it on the italian webshop Forzieri on Sale I just couldn’t wait any longer! This Rochas clutch used to be a bit over 1,000 euros but I got it 50% off! You should check out their Sale, you can make some great bargains!

New in: Jag har spanat på denna clutch i flera månader nu men har alltid hållit mig tillbaka då priset är väldigt saftigt för en clutch. Jag kikade runt på den italienska webshopen Forzieri i förra vecka och hittade den på deras REA och då kunde jag inte hålla mig längre! Rochas gör verkligen otroliga väskor! Vill ni fynda bör ni kolla deras REA!

3 kommentarer
 • Ååh så bra, då är det ju verkligen billiga priser på den hemsidan i skillnad från utbuden i butikerna! Jag funderar på en Michael Kors väska eftersom den är tusenlappen billigare på hemsidan :)
  Ha en trevlig dag, älskar din blogg! :)

  Ellen 2012-08-01 13:49:34
  Svara
  • @ Ellen: Jag fick ingen extra tull etc! =) Vad är det du ska köpa? :) kram!

   2012-08-01 11:37:20
   Svara
   • Heeej fina Malin!
    Jag blev helt galen när jag klickade in på deras hemsida men jag har en fråga innan jag vill beställa något och det är om det tillkommer tull och sånt? Med tanke på dem låga priserna.. Jag förstod inte när jag läste på deras hemsida. Vore tacksam för svaret!
    Kram :)

    Ellen 2012-07-31 16:58:19
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.