Picnic in the sun

Today I met up with my friend Carin at Östermalmshallen to buy food for our lovely picnic on Djurgården. We bought lemonade, raspberries, grapes, cherries, strawberries dipped in chocolate and cocos, mini cinnamon buns and mini blueberry and raspberry muffins. Yes, Carin loves food as much as I do! Amazing sunny day with great company, I think we will have to turn this in to a tradition!

Idag mötte jag upp min vän Carin vid Östermalmshallen för att handla mat för våran picnic på Djurgården, vädret var bara för optimalt! Vi köpte lemonad, hallon, druvor, jordgubbar doppade i choklad samt cocos, mini kanelisar samt mini blåbär och hallon muffins. Yes, jag och Carin är båda lika förtjusta i mat och godsaker! Känner att detta kommer väldigt snabbt bli en tradition!

9 kommentarer
 • Så mysigt med picknick!

  Junitjej 2012-07-28 11:22:08 junitjejen.se
  Svara
  • @ Trebarnsmamman: Det är IRO, skriver och länkar till den i mitt senaste inlägg! =)

   2012-07-26 20:55:05
   Svara
   • Snygg top! Vad är det för märke??

    trebarnsmorsan 2012-07-26 20:53:47
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.