Pret a porter: M MissoniI have been looking for this orange M Missoni dress all over the internet and in shops but it has been sold out everywhere! But then I passed Pret a Porter located on Humlegårdsgatan 4 here in Stockholm and saw it on display in the window! It is so gorgoeus, it has the perfect orange color! 

Jag har letat som en tok efter denna oranga M Missoni klänning online samt i butiker men den har varit slutsåld överallt! Men så gick jag förbi Pret a Porter Humlegårdsgatan 4 här om dagen och ser hur klänningen hänger i all sin prakt i skyltfönstret, gissa om det gjorde min dag! Som jag har letat efter denna oranga godbit! För att göra allt ännu mer underbart så var klänningen på 50% REA. Hela butiken har en underbar REA så jag fyndade även lite fantastiska plagg från Schumacher!

11 kommentarer
Visa alla kommentarer

Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.