Summer inspirationAfter 4 magic days on Iceland I’m back in a sunny Stockholm! And why not kick it off by giving you some summer inspiration? As you all know I am a big fan of colors, patterns and yes, more color! Color and patterns energizes me and puts a smile on my face, everytime! So here you have 4 colorful looks that can brighten up any day!

Efter fyra magiska dagar på Island så är jag tillbaka i ett soligt Stockholm! Varför inte starta detta med lite härlig sommarinspiration? Som ni vet så älskar jag färg och härliga mönster i massor, det ger mig massa energi och sätter alltid ett leende på mina läppar! Så här har ni fyra färggranna samt somriga looks som kan ljusa upp vilken dag som helst!

11 kommentarer
 • [...] levererar sommarinspiration i sidenshorts och topp från Malina SS12 samt “fullpottskinnjackan” från By Malina som [...]

  Mogi i Malina | 2012-07-24 15:41:43 kotyr.wordpress.com/2012/07/24/mogi-i-malina/
  Svara
  • Du är alltid så himla fin! Fina, inspirerande och vackra outfits, älskar din stil! :) @saties

   Satie 2012-07-23 21:25:09
   Svara
   • Finaste Malin! Skulle du inte kunna välja ut några favoriter från budgetkedjorna och sätta ihop i ett kollage? För oss som älskar din stil men inte har samma budget. Varma kramar!

    Linnea 2012-07-20 19:24:42
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.