Sunday brunchI love Sundays! I woke up at 09.00, met up with my mum and watched the start of the big sailing competition ÅF Offshore Race at Kastellholmen that my sister is taking part in! They had a great start so I am hoping for the best, we will see in 4 days when they come back! After that we went to Cadierbaren and ate a great brunch, a Ceasar salad with corn chicken, bacon, avocado and parmesan, so delicious!

Jag älskar Söndagar, en sådan harmonisk dag! Vaknade vid 09.00 och mötte upp mamma på Kastellholmen för att se starten utav ÅF Offshore Race (Gotland runt), min syster deltar i denna tävling så vi var där och hejade på! De fick en fantastisk start så jag håller tummarna att de håller första placering hela racet (De är tillbaka om 3-4 dygn). Efter det så gick vi till Cadierbaren och åt en underbar brunch, tog deras Ceasarsallad med majskyckling, bacon och avokado, underbart! Satt och njöt i flera timmar och pratade och drack grand hotel te (Jag fick i mig över 2 kannor te, haha), underbar Söndag!

2 kommentarer
Visa alla kommentarer

Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.