Sunday’s look


TOM FORD Sunglasses

LULU FROST Necklace

ZARA Tweed jacket

BCBG MAX AZRIA Top

CC SKYE Golden ring

ANTHROPOLOGIE Skirt

OMEGA Constellation watch

J.CREW Ballerina flats

PRADA Tote bag

19 kommentarer
 • haha, det känns som att jag skriver samma sak hela tiden.. men seriously speaking, mogi du har en helt underbar känsla för stil! Varenda outfit du plockar ihop är grym, precis den rätta mixen mellan elegant och chict!

  Emilia 2012-07-05 12:35:17
  Svara
  • så söt outfit, klassisk men feminin

   30ml 2012-07-03 17:48:38 www.30ml.se
   Svara
   • Detta var väldigt snyggt! Har skrivit det för nån vecka sen men det tåls att upprepas: senaste tiden har dina outfits tagits till en ny nivå! Sjukt snyggt! Kanske är att det är sommar och du får ha bara ben, klänningar, kjolar osv, färgsprakande kläder? Väldigt fint är det iaf:)

    M 2012-07-02 12:22:48
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.