Thursday’s look


TOM FORD Sunglasses

MSGM Floral top

PHILIPPE FERRANDIS Necklace

JIL SANDER Belt

MISST JEWELLERY Bracelet ( Can be bought here! )

LITTMARCK Orange bracelet

BY MALENE BIRGER Maxi skirt

PRADA Tote bag

BY MALINA Sandals

15 kommentarer
 • Jo, det förstår jag. Det var alltså menat som något enbart positivt, att du behåller och använder dina kläder och använder dem flera gånger - inte bara slänger bort dem efter en gång som en hel bloggare verkar göra. Vilket är ett väldigt slit och släng. Aja, struntsamma. :)

  Pia 2012-07-14 08:42:31
  Svara
  • @ Pia: Du måste även ha i åtanke att jag visar ca 3-4 looks per vecka. Resterande dagarna så använder jag ju också kläder från min garderob men det kommer inte upp på bloggen.. Så givetvis använder jag mina kläder mer än några få gånger =)

   2012-07-13 17:54:10
   Svara
   • Tycker att det är trevligt att se att du återanvänder plagg och ständigt skapar nya kombinationer och outfits med dem istället för att bara använda dem en eller två gånger.

    Pia 2012-07-13 17:45:44
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.