Find me on InstagramI haven’t told you much about my Instagram (@Mogis), I post a lot of pictures from my everyday life, pictures that don’t appear on the blog! Instagram truly is a great way to get a closer connection with you and I love it!

Jag har inte pratat så mycket om min Instagram , ni hittar mig på @Mogis. Jag lägger upp mycket bilder från min vardag/jobb, bilder som helt enkelt inte visas upp här på bloggen. En härlig mix av allt från mina resor, inredning, mat och givetvis mode! Älskar att Instagram också skapar en närmare kontakt med er läsare!

3 kommentarer
 • fina bilder :)

  sarah 2012-09-02 21:05:07 sarahnordgren.devote.se
  Svara
  • @ Emma: Roligt att höra!

   2012-08-15 17:42:28
   Svara
   • Men wow! Vilka fräsiga bilder. Ska följa dig på instagram på momangen. Det råder det ingen tvivel om!!!

    Emma 2012-08-15 03:16:25
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.