Glaceau vitamin water afterparty

Last night was the Glaceau vitamin water afterparty featuring Jessie J live at the Camden Roundhouse! We were granted vip access by Coca Cola and had a great night together! Jessie J is Glaceau’s Olympic Ambassador and has been involved in creating her own flavour for Glaceau, Punchy Peach! How much fun wouldn’t that be to do?

Igår hade Glaceau vitamin water sin efterfest på Camden Roundhouse här i London, Jessie J var där och uppträdde då hon är deras Olympiska Ambassadör och har även utvecklat en egna smak tillsammans med Glaceau, Punchy Peach! Hur roligt skulle inte det vara att göra?  Coca Cola gav oss vip access till eventet så vi hade en riktigt trevlig kväll tillsammans med Glaceau! Näst sista kvällen i London, vill inte åka hem, trivs alldeles för bra här!

9 kommentarer
 • Du klär dig så snyggt!!

  Tinna 2012-08-06 13:28:50
  Svara
  • Älskar att följa dig när du är ute och reser!

   Tilde 2012-08-06 12:22:45
   Svara
   • Älskar Jessie J, gud vad roligt! Där hade jag velat vara! Din blogg är verkligen bäst!

    Erika 2012-08-06 10:07:36
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.