Happy shopping!Here are three looks from the last two weeks! By the way, I have a fun code for you, in collaboration with Daniel Wellington you get 15% off if you use the code ”Mogi” in their webshop! Check my Instagram (@Mogis) to see what the watch looks like on my wrist!

Här har ni tre looks från de senaste två veckorna! Från det ena till det andra, i samarbete med Daniel Wellington har de skapat en rabattkod till er om ni vill köpa något inne i deras webshop. Allt ni behöver göra är att uppge ”Mogi” i kassan så får ni 15% avdrag! Om ni vill se hur klockan ser ut på är det bara att kika på min Instagram (@Mogis). Happy shopping!

6 kommentarer
 • @ Annayellowbanana: Nu har du möjlighet att få en liten rabatt på den iaf! :)

  MOGI 2012-08-13 10:26:44 mogis.se
  Svara
  • Tack! :-D

   MOGI 2012-08-13 10:25:58 mogis.se
   Svara
   • @ Sara: Jag och Andreas var ju senast i London förra helgen! :) Min blogg har fokus på mode, mat och resor, inte min pojkvän, hehe.

    MOGI 2012-08-13 10:25:31 mogis.se
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.