In London with Coca Cola
Right now I am in London with Coca Cola, more precisely Glaceau Vitamin Water for the 2012 Olympics. We arrived early this morning in a sunny London to be transported to The Langham hotel that Coca Cola has transformed totally for the occasion (On the pictures above is the Glaceau XXX bar at The Langham, filled with delicious snacks), every part of the hotel has gotten a touch of Coca Cola and the Olympics. Andreas and I are currently in our hotel room with the most amazing and fluffy bed ever, planning our 3 days stay here in London and checking out our new Samsung Galaxy 3 phones that Coca Cola gave us! First on the schedule is Men’s and Women’s Swimming Finals tonight, can’t wait! 

Just nu befinner jag mig i London med Coca Cola för OS, lite mer bestämt Glaceau Vitamin Water! Vi anlände i ett soligt London vid 09.30 och blev upphämtade av en representant från Coca Cola som tog oss till The Langham hotel där vi bor, Coca Cola har hyrt hela hotellet och gjort om det så hela hotellet har fått en touch av OS och Coca Cola (Bilderna här ovan visar bland annat Glaceau XXX Bar som är fyllt med härliga tapas och snacks), rätt häftigt att se! Vi bor i ett underbart rum med den mest fluffiga sängen, vi sitter just nu och utforskar våra nya Samsung Galaxy 3 som Coca Cola gav oss i present, en helt otrolig mobil! Ikväll har vi biljetter till finalen i simning för män och kvinnor, ska bli så spännande!

10 kommentarer
 • Du är så duktig Malin! Din blogg är verkligen bäst! Du har sådan kvalité på allt du gör! Tummen upp!

  Amanda 2012-08-05 13:18:15
  Svara
  • Åh så spännande. Berätta mer om ditt samarbete med Coca-Cola. Vi är sååå nyfikna på vad detta ska utmynna i!

   Sara F 2012-08-05 10:16:14
   Svara
   • Älskar Glaceau vitamin water, vad roligt att du jobbar med dom!

    Sofia 2012-08-04 20:22:24
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.