Lay it out on the table
I love my table tray and I love to decorate it with my favourite accessories for the moment from Dannijo, Anton Heunis, Sophie by Sophie and Lulu Frost! Another thing I need to show you is my new nail polish from Tom Ford in the color silver smoke, how it looks like on my nails!

Jag älskar att dekorera brickbordet med mina favorit accessoarer för stunden, halsband från Dannijo, Anton Heunis, Lulu Frost och armband från Sophie by Sophie och Lulu Frost! Måste även visa er hur mitt nya nagellack från Tom Ford blev på, silver smoke är verkligen en otroligt häftig nyans!

16 kommentarer
 • @ Devi: Du påstår dig veta mer om mitt liv än vad jag gör? Så allt som hänt i mitt liv som inte står på bloggen under perioden jag bloggat, har det aldrig existerat?

  Jag började kolla lägenheter innan jag träffade Andreas. Gick på väldigt många visningar 2010, men jag la det på is då vi flyttade ihop väldigt snabb.

  2012-08-21 21:24:24
  Svara
  • @ Towe: Vad roligt att höra! :-D kramar!

   2012-08-21 21:22:15
   Svara
   • Well, bl a i November 2011 skrev du att det var ett mål för 2012 så nej det var ju inte före du träffade A.

    Devi 2012-08-21 20:24:05
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.