Details: AccessoriesHere are some of my favourite accessories right now! Talking about accessories, something I have been thinking about lately is that I really feel like buying a new bag and I have the biggest craving for THIS Mulberry bag! Do you know someone that would want to sell it to me? I am in love!

Här har ni några av mina favorit-accessoarer just nu! På tal om accessoarer så känner jag för att köpa en ny väska och jag har blivit tok-kär i DENNA Mulberry modell! Nu lyder frågan, hur får jag tag på denna? Känner ni någon som skulle vilja sälja sin till mig? Jag är helt head over heels för denna modell!

19 kommentarer
 • Guud vilka fina kläder du har! Jag hade inte haft något emot att låna några plagg ur din garderob! ;) Hittade din blogg häromdagen av en slump och jag gillar den verkligen jättemycket. Du verkar vara en sån positiv person, det riktigt lyser om dig! :)

  Kram // Angelica

  Angelica 2012-08-28 21:31:24 italianleather.blogg.se
  Svara
  • Heisann. Trur denne du leitar etter er til salgs på trendsales.dk. Visst du berre søker på "Mulberry Alexa Snakeskin". Ser annonsen blir lukka kl 22 ikveld, så du må evt vera rask ;) Lykke til, den er verkeleg lekker :)

   Elin 2012-08-26 19:03:23
   Svara
   • Den är så fin! Såg den för ett tag sedan på farfetch.com och my-wardrobe.com :)

    Victoria 2012-08-24 18:30:27 www.vickitas.com
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.