Monday’s look


Photographer: Carin Olsson


PRADA Sunglasses

IRO Top

LULU FROST Necklace

SOPHIE BY SOPHIE Anchor necklace

THAKOON Multicolored shorts 

YSL Ring 

BY MALINA Ballerina flats

PRADA Tote bagOne of my absolute favourite webshops is ssense.com, they have a great variety of brands that I love. For example Thakoon, the brand my shorts are from and YSL, another brand I love is Carven. You really need to check out their Sale, it’s amazing!


En webshop jag älskar är ssense.com, de har i min åsikt det bästa utbudet av märken jag älskar! Bland annat, Thakoon (Där hittade jag mina shorts), YSL, Carven, Lanvin, Proenza Schouler, Mulberry för att nämna några! Har gjort så mycket fynd inne på deras REA, rekommenderar den varmt!

6 kommentarer
 • @ Sara L: Absolut, det ska jag hålla i åtanke! :)

  2012-08-14 11:20:06
  Svara
  • @ Emmely: Tack så mycket! :-D

   2012-08-14 11:19:43
   Svara
   • Vilka snygga shorts!! Personligen foredrar jag bloggen nu, super packed med inspiration :)

    Emmely 2012-08-14 05:21:32
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.