My beloved summer closet

I was just interviewed by an american magazine for their September issue, I will keep you posted when it comes out! And it got me thinking about how much I would love to live somewhere where I could use my summer closet all year round for starters, something that is impossible in this arctic country!  I would love to live in London or New York for 1-2 years, I will have to make this dream come true!

Idag blev jag intervjuad av en amerikansk tidning för deras septembernummer, visar mer när det är klart och uppe! Det fick mig att börja tänka på hur underbart det vore att bo i en stad där vädret är något mildare än i Sverige. Det är alltid lika vemodigt när man måste packa ihop sommargarderoben i slutet på säsongen. Sommarsäsongen är alldeles för kort i detta arktiska land! Skulle vara fantastiskt att bo 1-2 år i antingen New York eller London, det är en dröm jag måste förverkliga!

9 kommentarer
 • Hej Malin :) Jag vill köpa en svart tweed/blazer, men jag vet inte riktigt hur jag ska matcha den. Det sägs att svart passar till allt, men det är faktiskt riktigt svårt. Jag är rädd för att se för svart ut (dvs trist och tråkig), men svart är väldigt stilrent och snyggt till den rätta outfitten. Hjälp mig! Kram på dig, du inspirerar verkligen!

  Jonna 2012-09-01 12:44:15
  Svara
  • Åh vad jag önskar jag hade en walk in closet när jag ser dina bilder på alla kläder! Du inspirerar verkligen!

   Anna Lovisa 2012-08-25 17:09:09 alovisa.blogg.se/
   Svara
   • Din garderob är verkligen grym! Så himla mycket fint.

    Tack för all inspo.

    Therese

    Miss Tess 2012-08-25 08:34:16 www.misstess.se
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.