New in: Anton Heunis + Tom FordNew in: I have gotten so many compliments for my new necklace from Anton Heunis, both the earrings and the necklace can be bought at My Wardrobe. The nail polish from Tom Ford is also new, I bought it in while in London, I bought the color silver smoke.

New in: Jag har fått otroligt många komplimanger för mitt nya halsband från Anton Heunis! Både örhängena samt halsbandet hittar ni inne hos My Wardrobe. Nagellacket från Tom Ford är också nytt, det köpte jag i London, köpte färgen silver smoke.

6 kommentarer
 • Wow vilken fin missoni puff! Hur mkt kostar den ?köpte du på Nk eller Bohem?Tacksam för svar!

  Mimmi 2012-08-08 07:25:33
  Svara
  • Wow vilken fin missoni puff! Hur mkt kostar den ? Tacksam för svar!

   Mimmi 2012-08-08 07:17:17
   Svara
   • Älskar halsbandet!

    B R O W N S U G A R 2012-08-07 20:45:53 www.brownsugar.blogg.se
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.