New in: Gerard YoscaYou know my great passion for accessories, I can’t wait to wear these new pieces from Gerard Yosca found on Poshandass! Great webshop for accessories, they retail Lulu Frost, just lovely!

Accessoarer kan vara bland det roligaste att jobba med! Här har ni två nya tillskott från Gerard Yosca som jag hittade inne hos Poshandsass! Underbar webshop för accessoarer som bland annat säljer Lulu Frost, underbart!

15 kommentarer
 • Gillar bloggen, din stil är mkt inspirerande. Men nu känns den seg med dålig uppdatering och för mycket likadana smycken hela tiden. Tre saker jag vill se mer av: 1) höstkläder 2) dina tankar kring dos/don'ts gällande stil. 3) tips gällande lyxiga och roliga saker att göra i Stockholm.

  Carin 2012-08-27 08:51:54 Mogis.se
  Svara
  • Dina matinlagg o livsstil ar roligare an fargglada klader! :)

   SU 2012-08-26 21:37:07
   Svara
   • Hej Malin :) Jag brukar kommentera här ibland, faktiskt den enda blogg jag kommenterar på av de många jag följer dagligen! Tänkte bara undra om du kunde berätta i ett inlägg om hur du jobbar utanför bloggen, vore så kul att veta. Iom att du nämnt att du arbetar med kollektioner som kommer ut alla säsonger mm. Älskar din blogg! xxx

    Sofia 2012-08-26 21:34:04
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.