New Matthew Williamson dress


Photographer: Carin Olsson


PRADA Sunglasses

ANTON HEUNIS Necklace ( Can be bought on My Wardrobe )

MATTHEW WILLIAMSON Dress ( Can be bought on Pret a Porter )

CHANEL Nail polish in color April

PRADA Tote bag

BY MALINA Ballerina flats

14 kommentarer
 • @ Sophie: Det är en Nikon 3200 med ett 35 mm objektiv :)

  2012-08-11 23:22:09
  Svara
  • jättefina bilder!! Någon som vet vilken kamera mogi använder sig av?

   sophia 2012-08-11 23:20:53
   Svara
   • @Rebecca
    Jo, hon tog ju som sagt bort den jag skrev först så ja.....
    Och vad var det för fel på den jag skrev nu då? Jag skrev ingenting otrevligt, bara att jag inte tyckte att denna outfit var någonting jag tyckte var snyggt. Alla har rätt till sin åsikt. Detta är en modeblogg med tips, idéer och inspiration. Jag blev inte inspirerad av denna outfit. Och jag är sanneligen ingen bimbo.

    Amanda 2012-08-11 10:10:00
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.