Pre-fall coming upPre-fall coming up: We can’t deny it much longer but summer is soon up, or in Stockholm summer sadly never arrived but hopefully we will get some great weeks in August! The first pre-fall pieces have moved in to my closet, Missoni, MSGM and Heartmade by Julie Fagerholt. I will show you a pre-fall look this week!

Pre-fall på ingång: Man kan inte förneka att sommaren börjar gå mot sitt slut, eller i Stockholm anlände den aldrig men man kan ju alltid hålla tummarna att vi får några fina sista veckor i augusti! Det har redan flyttat in några pre-fall plagg i min garderob, från Missoni, MSGM samt Heartmade by Julie Fagerholt. Visar er en pre-fall look denna vecka!

7 kommentarer
 • höstlig garderob du visa precis

  Anna Mountain 2012-08-08 23:25:38 annamountain.blogspot.com/
  Svara
  • Älskar kavajen som hänger längst fram!! Vart är den ifrån?

   Emelie 2012-08-08 23:06:25
   Svara
   • Hej! Jag vet inte om detta kanske är att gå lite för långt men jag hoppas du inte tycker det. Jag kan inte hjälpa att notera att din inredningsstil är väldigt kvinnligt (love it!) men undrar hur detta går ihop med din pojkväns? Hur har du lyckats övertala honom att få ha klädhängare, rosa missoni puffar etc. i vardagsrummet? Tittar jag ens åt något skimrande eller rosa när det kommer till inredning får jag en smäll på fingrarna! Hur övertalar man dem? Tips tack!

    Kajsa 2012-08-08 20:30:10
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.