Restaurant tips: Supper

One of my favourite restaurants in Stockholm is Supper, they have the most delicious south american food! Andreas and I discovered this restaurant in Åre last year. The flavours you experience here is excellent from the pre-dinner drink until the last bite of your dessert!

En av mina favorit-restauranger i Stockholm är Supper utan tvekan, de har den mest ljuvliga sydamerikanska maten! Andreas och jag upptäckte denna restaurang i Åre förra året och vi föll direkt! Dom levererar fantastiska smakupplevelser från första drinken till sista tuggan av efterrätten!

6 kommentarer
 • Åh, deras chili är ju helt oemotståndlig!

  tessan 2012-09-04 14:27:58 thesam.se
  Svara
  • Efterrätten herregud! Ser magisk ut. Måste dit och pröva:)

   M 2012-08-31 11:04:50
   Svara
   • @ Tattarn: De finns i Visby, Stockholm samt Åre! :-)

    2012-08-30 19:25:00
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.