Statement necklace from Lulu FrostI love jewellery, especially statement necklaces, Lulu Frost does the most amazing ones! They make the pieces upon request so every piece is unique. This is their Collage Necklace, it retails for 840 dollars. I can’t wait to wear it to a very clean outfit!

Jag älskar vackra halsband och Lulu Frost gör utan tvekan bland de mest vackra halsbanden! Varje smycke blir unikt då de jobbar med mycket vintage pieces blandat med nytt, det älskar jag! Detta halsband är deras Collage Necklace, priset ligger på 840 dollar. Ska bli så roligt att bära detta smycke, tänker mig en väldigt clean look för att lägga all fokus på denna juvel till halsband!

5 kommentarer
 • Det är jättefint, men är inte det jättetungt också?

  Jana 2012-08-11 00:14:35
  Svara
  • @ Joana: Thank you so much! :D

   2012-08-09 15:22:12
   Svara
   • you always have the most amazing jewelry! :)

    trendincolour.blogspot.com

    xx

    Joana 2012-08-09 14:45:39 trendincolour.blogspot.com
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.