The Lydmar terrace

I have spent my Saturday with my friend Carin on the Lydmar terrace, I love that place! I highly recommend their cheeseburger, it was delicious and so was the fries! For dessert we had their cinnamon donuts with strawberries, rhubarbs and custard. What a day!

Denna lördag har jag spenderat med min vän Carin på Lydmar terassen, älskar det stället! Åt deras cheeseburger som jag rekommenderar starkt, även deras pommes är utsökta! Till efterrätt tog vi deras kanelmunkar med rabarber, jordgubbar och vaniljsås. Vilken ljuvlig dag!

3 kommentarer
 • Älskar din blogg och din stil. Massa inspiration! Du verkar vara en så gullig och driven tjej, lite nyfiken på vad du har för tankar om framtiden, vad du drömmer om? :) Om du vill dela med dig om dina tankar hade det varit jätte kul att få läsa och inspireras om. Fortsätt blogga så bra, en klar favorit!

  Katrin 2012-08-12 13:47:36
  Svara
  • @ Hoggers Green: Oh, I want to go there pronto! :)

   2012-08-12 12:30:02
   Svara
   • I love their cinnamon balls with strawberries! There is a cute cafe in Covent Greden in London doing the very same ones.

    Hoggers Green 2012-08-12 09:32:59
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.