Wednesday’s look


Photographer: Carin Olsson


PRADA Sunglasses

LULU FROST Necklace

IRO Top

CARVEN Striped jacquard skirt

BY MALINA Suede flats

PRADA Bag


I am in love with the striped jacquard pattern on my skirt from Carven that I found on SSENSE! Carven has grown to become one of my favourite designers very fast, I love the playfulness in their collections. I just bought a clutch with the same pattern as the skirt, I will show you a look with it this weekend!


Jag är helt såld på det vackra striped jacquard mönstret på min nya kjol från Carven som jag hittade inne på SSENSE på deras rea! Carven har verkligen vuxit sig starkt i mitt hjärta otroligt fort, älskar deras lekfulla kollektioner, så mycket färg och mönster! Köpte även en clutch med samma mönster som kjolen, visar er en look med det till helgen!

9 kommentarer
 • @ Anna Lovisa: Thank you! :-D

  2012-08-23 11:37:05
  Svara
  • Love your collar!!!!

   Anna Lovisa 2012-08-23 01:00:50
   Svara
   • snygg outfit

    Frida mamma till Alvin 2012-08-22 20:37:45
    Svara
    Visa alla kommentarer

    Tack, din kommentar publiceras när den godkänts av en redaktör.